Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Развлечения & Ресторанти / Заведения /
Капитанска среща

ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП е фирмата която се грижи за вашето приятно и комфортно гостуване. Затова ние се стремим да ви предложим да избирате измежду най-добрите.

На вашето внимание представяме РЕСТОРАНТ КАПИТАНСКА СРЕЩА.


Капитанска среща
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
В подножието на древната крепост днес се намира един от най-добрите ресторанти на Несебър - "Капитанска среща".

Сградата е национален паметник на културата от края на 18 век. Запазена е автентичната атмосфера от това време, а неповторимата архитектура я превръща в символ на Стария Несебър. Ресторантът е известен от картички и сувенири изобразяващи стария град. Намира се в южната част и разкрива красива панорама към залива и пристенището.

Разполага с няколко нива (тераса, зали, вип-гости), 150 места на открито и 150 места на закрито с възможност за конферентни срещи, коктейли. Предлага рибни черноморски специалитети и българска национална кухня.

Тук може да не срещнете истински капитани,но пък със сигурност ще серазвеселите от групата рибари с питиета в ръка, седнали на масата пред ресторанта. Те са склуптури но изглеждат като живи.Повечето посетители не пропущат да си направят снимка за спомен с тях.

След добрия обяд или вечеря гостите могат да се разходят до забележителностите на стария Несебър разположени на близо античния театър, византииските църкви, запазените автентични крепостни стени. Разходката до тези места е незабравимо преживяване всеки път.

Заповядайте в ресторант "Капитанска среща"!


КОНТАКТИ:

Ресторант "Капитанска среща"
ул. Мена 22
Тел. за резервации: 0554/ 42 124
Работно време: 11:00-24:00ч.
Wi-Fi

ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП