Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Развлечения & Ресторанти / Заведения /
Планет Яхт

ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП е фирмата която се грижи за вашето приятно и комфортно гостуване. Затова ние се стремим да ви предложим да избирате измежду най-добрите.

На вашето внимание представяме ПЛАНЕТ ЯХТ.


Планет Яхт
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
НАЧАЛОТО

Planet Bar de Luxe отваря врати през октомври 2000 година в град Пловдив. Морската премиера в град Варна се състои през март 2003 година, а столичния Planet е открит през ноември 2004 година. През месец юни 2007 година верига Planet създава Planet yacht, още една перла с магично присъствие в Свети Влас Марина Диневи.Последният месец на 2008 година е открит вторият Planet в град Пловдив - естравагантния Planet Evolution, а юни 2009 Planet Варна зарадва своите приятели с атрактивин дизайн след дългоочакван интериорен ремонт.

ИСТОРИЯ И ТРАДИЦИИ

Идеята за този вид заведения е пренесена от Америка. През деня заведенията предлагат топло меню с лека, елегантна кухня и коктейли. Начинът на живот, който се налага през последните години предпоставя възникването на такъв вид заведения, в които няма разграничаване между ресторант и бар. Planet Bar de Luxe са мултифункционални заведения, създават едновременно чувство за комфорт, приятно изживяване и са театрална сцена , на която се случват много неща. Заведенията Planet съпреживяват ежедневието на клиентите си. Елегантаната и предразполагаща обстановка през деня се сменя с една провокативна нощна атмосфера и тази впечатляваща метаморфоза се случва след 22.00 часа , когато зад пулта застава DJ.

ЛОКАЦИЯТА

Ако искате да посетите Planet Bar de Luxe, то сигурният ориентир е да се насочите към центъра на града. За Planet  задължителна характеристика е да бъде разположен в централна градска част.В столицата Planet e намирил място „на пъпа” на София, зад храм “Св. Александър Невски”, на ул.”Оборище”№1А и предлага 350 места в закритата част на заведението и 300 в градината.Planet Classic Пловдив е в стар аристократичен квартал на ул.”Иван Андонов”№5 с панорамна глетка към тепето и паметника на Альоша и разполага с 180 места в зала и 150 в градина, а PlanetEvolution е разположен  в новия, модерен комплекс RoylCity на ул."Дунав"№3. Закритите помещения разполагат с 250 места, а двете градини – едната с много директно слънчево изложение, а другата в прохладна сянка, с още 250 места. Паркингът разполага със 150 места и при резервации за посещение, гостите могат да резервират и място за своя автомобил.

Между главната улица и пристанището с екзотича градина с 300 места се намира Planet в морска Варна. Закритите помещения на ул.”Цар Симеон I”№26 предлагат 250 места.

Уникално местоположение, непосредствено до пътя и на първа линия до морето има Planet yacht в Свети Влас Марина Диневи. Гостите имат възможност да пристигнат в любимия Planet, както със своите автомобили, така и с яхти, лодки и джетове. Градината на Planet yacht наброява 350 места, а покритата част от заведението – 130. Planet yacht архитектурно е обезпечен да работи при зимни условия и това е още една уникална възможност за гостите, да се забавляват в Planet yacht през цялата година и да се наслаждават на невероятния морски пейзаж в различното му сезонно великолепие.

ДИЗАЙНЪТ

Философията на интериора в заведенията от веригата Planet Bar de Luxe е еклетичният дизайн в най-добрия смисъл на това понятие. Внушенията са изключително в стил попарт. „Всичко хубаво е плод на еклектични решения” – тази максима е водеща в дизайнерските Planet решения и тук на всички нива си дават среща старото и комерсиалното с ултрамодерното. Елегантното смесване на стилове създава перфектна атмосфера, богата на усещания и внушения. Дизайнът е изискан микс между ретро барок и етно-модерен стил. Еклектиката изненадва приятно с различни симпатични детайли, а мултифункционалните интерирони решения провокират въображението и предлазполагат към декадентски удоволствия в компанията на класни питиета. Всеки има избор да се разположи в онова кътче, което импонира на вътрешното му усещане за комфорт или моментно настроение.

КОНЦЕПЦИЯТА

Planet Bar de Luxe следва традициите си със завидна последователност и те могат да бъдат открити както в отделните елементи, които се повтарят и в петте бара ,така и като цяло във всяко от заведенията, които имат своя бутикова, автентична визия и атмосфера. Модни ревюта, конкурси за красота, артфестивали на авангардните изкуства, музикални тематични вечери и екстравагантни звездни партита поддържат пулса на клуба и провокират аудиторията. Забавлението, което Planet предлага е естетско и елегантно. Не прекрачва граници. Създава вкусове и определя критерии. Възпитава клиенти и предлагащи. Събира почитатели. Кредото на Planet e „Ние сме елегантни и стилът ни е такъв!”

Planet са заведения за млади хора, които имат самочувствие, знаят какво искат и как да го постигнат и същевременно са по-тренди, което е съвкупност от музикални предпочитания, култура на хранене и поведение и начин на живот като цяло.


МЕНИДЖМЪНТА

Planet Bar de Luxe инвестира в служителите си и развива техните умения. Всеки детайл има значение, затова всички Planet служители преминават обучителни курсове. Мениджъри, бармани и сервитьори посещават семинари, презентации на фирми и престижни марки по целия свят. Културата на обслужване е нещо, което се възпитава и надгражда. При сервиза в Planet са спазват всички световни стандарти за сервиране и приготвяне на питиета и ястия.

МУЗИКАТА

В Planet Bar de Luxe звучи disсo и hоuse , а в по-късните часове на нощта закономерно се преминава на по-лека вълна chill out.

Planet реализа собствени музикалени проекти с DJ и подарява на клиентите си дискове с компилации Planet музика. Всеки вторник има актулана музика от най-хитовите класации, четвъртък - ретро парти , в петък – диско хаус с изпълнения на живо на саксофон, а в неделя - лаундж лежерни партита. Всяка вечер в Planet, музиката и DJ-те са различни, създават специфично и неповторимо настроение.

МЕНЮТО

Менюто на Planet няма аналог. То е създадено с помощта на световноизвестни специалисти от шестзвездни хотели . Всичко в менюто е направено по оргинални рецепти и е така подбрано,селектирано и позиционирано, че да облекчи максимално клиентите в избора им. Предлагат се вина от Чили, Нова Зеландия, Италия, Франция, както и богата колекция от уиски и ликьори, която включва и специални лимитирани и редки юбилейни колекции. Коктейлите са специално подбрани, предимно на основата на шампанско, вино и ром. Месечното меню се обновява непрекъснато и това, което най-много допадне на клиентите, остава в постоянното меню целогодишно.

ПРИЯТЕЛИТЕ

Финансисти, политици, модни дизайнери, артисти, спортисти, журналисти, бизнесмени, представители на светския елит и шоубизнес са сред постоянните гости на Planet Bar de Luxe. Юлиана Дончева, Владимир Каролев, Димитър Бербатов, Соня Васи, Любо Ганев, Евгения Калканджеива, Магдалина Вълчанова, Георги Мамалев са само малка част от представителите на родната бохема, намерили място със свои снимки в Planet галерията, във всяко от заведенията. С автографи и пожелания изказващи очарование от посещенията си в Planet, в галерията блестят Сидни Шелдън, Уесли Снайпс, Армант Асанте, Куба Гудинг – младши, Мишел Адам, Серджо Зийман, Даниел Бернхард.
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП