Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Развлечения & Ресторанти / Заведения /
Джани

ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП е фирмата която се грижи за вашето приятно и комфортно гостуване. Затова ние се стремим да ви предложим да избирате измежду най-добрите.

На вашето внимание представяме РЕСТОРАНТ ДЖАНИДжани
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
Ресторант "Джани" се намира на територията на курортен комплекс Слънчев Бряг при базар "Палма". Заведението отваря врати за своите гости още през 1999 година, като вече повече от 10 години поддържа отлична репутация на едно от най-добрите в околността.

Собственият почерк "Джани" се изразява в индивидуално отношение към всеки клиент и стриктно откликване на всеки каприз. На фона на уютната и изискана атмосфера ще се почувствате като привелигирован и ухажван гост.

Истинско предизвикателство е големият капацитет от 700 места, с който разполага ресторанта. Обслужването е с изключителна бързина и високо качество, благодарение на уникалния стил на работа на целия персонал.

Заведението посреща гостите си с богато меню и разнообразна кухня, включително сръбска, ориенталска, европейска. Богатият асортимент от над 100 вида вина, селекция на едни от най-добрите български и чуждестранни изби, може да задоволи и най-изискания вкус. Специалитетите и традиционните национални гозби оставят незабравим спомен у всеки гост, примамвайки го да се върне и опита отново.

"Елате да опитате и Вие! Ние работим за вас!"

 

КОНТАКТИ:

Адрес: Слънчев Бряг базар Палма

Лице за конткати: Радослав Лазаров

Телефон: +359 896 888577

E-mail: rest.djanny@gmail.com

web site: www.djanny.com

ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП