Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Развлечения & Ресторанти / Заведения /
Зорница и Севина

ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП е фирмата която се грижи за вашето приятно и комфортно гостуване. Затова ние се стремим да ви предложим да избирате измежду най-добрите.

На вашето внимание представяме РЕСТОРАНТ ЗОРНИЦА И СЕВИНА.
 

Зорница и Севина
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
      Ресторанти Севина и Зорница са разположени на южния бряг на Несебър, където се съчетават очарованието на морския бриз, песента на прилива и идиличното спокойствие на нощта.
      Преслагаме Ви богат асортимент салати, морски деликатеси, българска национална кухня и естетически алкохолни коктейли. 
      Менюто е уникално, майсторски приготвено от пресни, качествени продукти.
      Ресторанти Севина и Зорница са идеалното място за Вашите вечерни и семейни празници. Ще останеде доволни от качеството на обслужването и ще искате да ни посетите отново и отново.
      Ресторант Зорница е открит през 1984 година. Разполага с 350 места, от които 100 са вътре в две зали с различен интериор и климатизация, а 250 са н 4 открити тераси с изглед към морето. Една от терасите е разположена на морския бряг. 
      Ресторант Севина е открит през 1985 година. Разполага с 190 места, от които 120 са вътре в две зали с климатизация и 70 са на открита тераса с изглед към морето.


Моля посетете нашия уеб сайт: www.zornitza.info


КОНТАКТИ:

Адрес: Несебър – старият град, ул.Месaмбрия
Телефон: 0554/ 45231
e-mail: contact@zornitza.info 
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП