Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / За Рекламодатели и Търговци / Мултимедийна реклама /
LED видео екран
LED ВИДЕО ЕКРАН
Запитване за оферта
  Едно от съоръженията на ,,ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП” за външна мултимедия е разполжено на най-атрактивното място по българското черноморие- “Марина Диневи” -първото и единствено яхтено пристанище в страната.

                                                                               Марина Диневи - гр. Свети Влас
               
 “Марина Диневи” в Свети Влас е модерно яхтено пристанище без аналог в акваторията на Черно море. Проектът е награден с международната награда за инвестиции Bentley. Марината е включена в каталога на най-добрите яхтени пристанища в света за 2008 година, като за първи път изданието отваря раздел за Черно море. “Марина Диневи” е яхтен комплекс от ново поколение и световна класа.

От 1 май 2007 година пристанището е граничен пункт с морска и митническа администрация. Крайбрежната зона включва развлекателни заведения, ресторанти, магазини и петзвездния бутиков хотел “Палас”, подходящ за индивидуален, семеен и конферентен туризъм. 
                                                               
                                                               Кръгово движение до хотел Мираж - гр. Бургас

Непосредствено на кръговото движение до хотел "Мираж" в гр. Бургас е разположено съоръжение за мултимедийна реклама. Мястото е удобен транспортен възел с пряк изход към Слънчев бряг и Варна, Южното Черноморие и София
 

“МAГИЯ И КРАСОТА НА ЕДНО РАЗЛИЧНО ИЗЛЪЧВАНЕ… “ 

Предимство на мултимедийната реклама е, че никой не може да смени канала- вашето послание е пред очите на всички. Честото повторение на кратки клипове атакува мозъка на потребителите и го програмира на вълната на посланието. На територията на нашите комплекси ние Ви гарантираме една отбрана и същевременно взискателна аудитория. Посетителите са хора на възраст между 25- 60 години с висока покупателна способност- ценители и естети, които имат изискан стил и луксозен начин на живот.

Ние претендираме, че можем да Ви предоставим продукт, който се различава от останалите по това, че достига бързо и качествено, попадайки в “най-подходящите ръце”. Компанията предлага само строга селекция на реклами. Предоставят се само такива от среден, висок и луксозен клас. Целта ни е да показваме, напомняме и защитаваме добрия имидж на Вашия продукт.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
ГАЛЕРИЯ
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
За контакт:

Община Несебър

гр. Свети Влас 8256

ул. Одеса 1, х-л "Лагуна" ет.4

Tel/Fax: +359 554 68 333
Mobile: +359 895 503 504
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП