Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Светът на Диневи Груп / Реализирани проекти /
Морски курорти
1. СВЕТИ ВЛАС   
  КОМПЛЕКС АРЕНА
КОМПЛЕКС АРЕНА, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС АРЕНА, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплекс „Арена” е един от най-мащабните проекти на „Диневи Груп” в Свети Влас. Комплексът има изключително благоприятно разположение поради близостта си с модерното яхтено пристанище „Марина Диневи”. Архитектурата на комплекса е подчинена на българските традиции, а цялата композиция е богата на озеленени вътрешни пространства.
„Арена” е условно разделен на две части- Арена 1 и Арена 2, като в средната му част се намира обществена част, обслужваща посетителите.  Комплексът се състои от 12 сгради, в които са разположени 197 апартамента- многостайни жилища и мезонети.
„Арена” разполага с множество удобства като: басейн за възрасти и деца, летен амфитеатър, спа център, фитнес зала, зала за игри, фризьорски салон, лекарски кабинет, супермаркет, детска градина, заведения, паркинг.
Комплексът беше официално открит през 2007 г.

  КОМПЛЕКС БАДЕМИ
КОМПЛЕКС БАДЕМИ, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС БАДЕМИ, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплекс „Бадемите” е разположен на първа линия на морския бряг и на 300 м от яхтено пристанище „Марина Диневи”. Състои се от две сгради, които включват 51 апартамента- 1 едностаен, 31  двустайни и 19 тристайни. Достъпът до всяка сграда е пешеходен- чрез мрежа от удобни алеи. На необходимите места са изградени рампи за детски и инвалидни колички.
 
Обликът на комплекса напомня старата българска архитектура, която се характеризира с големи стрехи, тесни прозорци, каменни зидове, дървени порти. Целият комплекс е потънал в естествена зеленина, а екзотичните растения допълват местната флора и придават по- интересен вид на селището. Оригиналното композиране на водните площи също допринася за неповторимостта на комплекса.
 
„Бадемите” разполага с плувен басейн за деца и възрастни, кафе-аперитив, зала за игра, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2008 г.
  КОМПЛЕКС БРИЗ
КОМПЛЕКС БРИЗ, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС БРИЗ, 1. СВЕТИ ВЛАС
“Бризе разположен на втора линия върху площ от 7107 кв.м., ма 150 м от модерното яхтено пристанище „Марина Диневи” само на 100 м от морския бряг. Комплексът е един от най-кокетните в списъка на „Диневи Груп”. Изграден е в стила на стара българска къща и очарова със своята архитектура.
 
Състои се от апартаменти и самостоятелни къщи, композирани етажно сред пищни зелени площи. Комплексът включва 50 апартаменти, разположени в просторни къщи.
Красиво оформени алеи осигуряват достъп между сградите и допринасят за облика на комплекса.
 
„Бриз” разполага с два басейна, тенис корт, аптека, магазини, кафе- бар, охраняем паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2004 г.  КОМПЛЕКС ВЕГА
КОМПЛЕКС ВЕГА, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ВЕГА, 1. СВЕТИ ВЛАС
„Вега Вилидж” е атрактивен ваканционен комплекс с пряк достъп до плажа и модерното яхтено пристанище „Марина Диневи”. Разположен е на първа линия на морския бряг върху разгъната застроена площ от  15 000 кв. м.  
 
Поради голямата си площ е разделен на две V-образни самостоятелни сгради- Вега 1 и Вега 2, в които са обособени 170 апартамента с квадратура от 40 до 150 кв. м.
Комплексът е решен в модерен архитектурен стил и е заобиколен от добре озеленени тревни площи и пешеходни алеи.
 
Вилното селище включва: два басейна, аква- бар, спа -център, ресторант с над 120 места, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2005 г.  КОМПЛЕКС ВОДЕНИЦАТА
КОМПЛЕКС ВОДЕНИЦАТА, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ВОДЕНИЦАТА, 1. СВЕТИ ВЛАС
„Воденицата” се намира на разстояние 200 м от морския бряг и атрактивното яхтено пристанище „Марина Диневи”.
 
Комплексът се състои от пет сгради- всяка с отделен вход, в които са обособени 109 апартамента и мезонети. Квадратурата на всяко жилище варира от 58 до 158 кв.м.
 
В архитектурно отношение “Воденицата” напомня типичния български възрожденски стил, който е и запазена марка на комплексите с марка „Диневи”. Добре аранжираните тревни пространства допринасят за облика на комплекса и неговата неповторима атмосфера, засилена от разположената в центъра атракция- действаща воденица.
 
„Воденицата” разполага с: два басейна, механа с 280 места, магазини, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2005 г.
  КОМПЛЕКС ДИАМАНТ
КОМПЛЕКС ДИАМАНТ, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ДИАМАНТ, 1. СВЕТИ ВЛАС
„Диамант” е разположен на първа линия до морския бряг и е в непосредствена близост до яхтено пристанище „Марина Диневи”.
 
Комплексът включва  200 апартамента и 6 самостоятелни къщи, разположени върху 24 000 кв. м сред богато озеленени алеи и градини. Впечатление правят 14 панорамни едноетажни апартамента на първа линия, от които се открива пленяваща гледка към целия Несебърски залив.
 
Не случайно името на комплекса е „Диамант”- той пленява с изключително оригинална и стилна архитектура, която отговаря и на най-изискания вкус.
 
Комплексът разполага с: два басейна, аква- барове, фитнес зала, интернет зала, козметичен салон със сауна и солариум, фризьорски салон, супермаркет, обменно бюро, пиано- бар, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2005 г.


  КОМПЛЕКС ДОЛЧЕ ВИТА
КОМПЛЕКС ДОЛЧЕ ВИТА, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ДОЛЧЕ ВИТА, 1. СВЕТИ ВЛАС
„Долче Вита” е един от най-смелите проекти на „Диневи Груп”. Комплексът е разположен на 50 м от морския бряг и на 100 м от яхтено пристанище „Марина Диневи”.
 
Комплексът се състои от 13 сгради, в които са разположени 108 апартамента, мезонети и студиа с просторни тераси.
 
„Долче Вита” се отличава със своята характерна за Средиземноморието архитектура и впечатляващ панорамен изглед към к.к.Слънчев бряг и стария град на Несебър
Името на комплекса не е случайно, защото екстрите, които предлага, отговарят на категория 5 звезди. Част от тях са терасите на покрива, като на всяка от тях има изградено барбекю и джакузи.
 
Вилното селище разполага с басейн, ресторант, паркови алеи, охраняем паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2004 г.

  КОМПЛЕКС ДОЛЧЕ ВИТА 2
КОМПЛЕКС ДОЛЧЕ ВИТА 2, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ДОЛЧЕ ВИТА 2, 1. СВЕТИ ВЛАС
Четири години след успешното реализиране на комплекс “Долче вита”, бе изградено и неговото логично продължение – “Долче Вита 2”, разположено  в южното регулационно разширение на Свети Влас. Имотът е разположен на първа линия до морето и е в непосредствена близост до яхтено пристанище “Марина Диневи”.
Градоустройственият модел е решен посредством П-образно композиране на архитектурни обеми със средна етажност, организирани около голям, богато озеленен вътрешен двор, с басейни за възрасни и за деца. Добре ситуирани алпинеуми обогатяват зелените пространства. Характерно за плановата схема е стъпаловидното развитието на жилищата по височина на полунива. От друга страна в екстериора сградите стъпаловидно следват наклона на терена.
Структурата, предназначена за обитаване се състои от осем сгради. В тях са разположени 172 апартаменти на площ от 40 кв.м. до 450 кв.м., структурирани по схеми за едно, дву, три, четиристайни жилища и мезонети. Някои жилища са оформени като ателиета, с придадени към тях сауни, складове и други помощни помещения. Разпределенията са решени така, че дневните /при някои решения и една и повече спални/ да са ориентирани към морето.


  КОМПЛЕКС ЕТЪРА
КОМПЛЕКС ЕТЪРА, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ЕТЪРА, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплекс „Етъра” се намира на първа линия, в непосредствена близост до морския бряг и на 350 м от модерното яхтено пристанище „Марина Диневи”.
 
Комплексът е разделен на две части- Етъра 1 и Етъра 2 поради голямата си дължина. Състои се от няколко сгради, които формират богато озеленено вътрешно пространство. На площ от 20 000 кв.м. са разположени 240 апартамента и 6 еднофамилни къщи.
 
„Етъра” е решен в стил „Стара българска къща”, като характерните за този период просторни тераси, тесни прозорци, големи стрехи, дървени порти, парапети и стълбища, оформят архитектурния му образ. Композицията на вътрешното пространство е повлияна от етнографски музей „Етъра” краи Габрово.
 
Комплексът разполага с: два басейна за възрастни и деца, салон за масаж, фризьорски салон, козметичен салон, фитнес зала,  магазин, два ресторанта, пиано- бар, паркинг. 

Комплексът беше официално открит през 2006 г.

  КОМПЛЕКС ЕТЪРА 3
КОМПЛЕКС ЕТЪРА 3, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ЕТЪРА 3, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплексът е разположен на втора линия до морския бряг и на 350 м от атрактивното яхтено пристанище „Марина Диневи”. “Етъра 3” е естествено продължение на “Етъра 1” и “Етъра 2” в северозападна посока.
 
„Етъра 3” се състои от една Г-образна сграда, която е разделена на две- южната част е с два входа, а северната с три. Общият брой на апартаментите е 125- като от тях: 42 едностайни, 54 двустайни и 29 тристайни.
 
Архитектурата на комплекса не изневерява на първите два и следва стила на стара българска къща с нейните характерните елементи и материали. Пространството около „Етъра 3” е богато на естествена зеленина, а екзотичните растения допринасят за интересния облик на селището.
 
Комплексът разполага с: басейн за възрастни и деца, ресторант, супермаркет, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2008 г.

  КОМПЛЕКС КАМБАНИ 1
КОМПЛЕКС КАМБАНИ 1, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС КАМБАНИ 1, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплексът е разположен на 150 м от морския бряг и яхтено пристанище „Марина Диневи”.
 
„Камбани 1” разполага с 88 апартамента и 6 еднофамилни къщи. Всички те са обединени около голям богато озеленен вътрешен двор. В центъра на двора е построена камбанария, която прави атмосферата в комплекса незабравима.
 
Архитектурата на „Камбани 1” е решена във възрожденски стил. Множество пешеходни алеи между сградите обогатяват впечатлението от комплекса.
„Камбани 1” разполага с: два басейна, фитнес зала. рибен ресторант с 150 места, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2004 г.  КОМПЛЕКС КАМБАНИ 2
КОМПЛЕКС КАМБАНИ 2, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС КАМБАНИ 2, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплексът е разположен на 200 м от морския бряг и яхтено пристанище „Марина Диневи”. „Камбани 2” е логично продължение на „Камбани 1” и се намира в близост до него.
„Камбани 2” се състои от 48 едностайни, двустайни и тристайни апартамента, обособени в  стилни сгради.
Архитектурата на кокетното селище е в старинен възрожденски стил, което допринася за цялостния облик на комплекса и се отличава почеркът на „Диневи Груп”.
 
Комплексът включва и добре озеленен вътрешен двор с разнообразни растителни видове.
Комплексът разполага с: басейн за възрастни и деца, фитнес зала, паркинг.
Комплексът беше официално открит през 2006 г.
  КОМПЛЕКС КАМБАНИ 3
КОМПЛЕКС КАМБАНИ 3, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС КАМБАНИ 3, 1. СВЕТИ ВЛАС
„Камбани 3” е разположен на втора линия- на 150 м от морския бряг и яхтено пристанище „Марина Диневи”.
 
Комплексът се състои от една Г-образна сграда с два входа, в която са обособени 31 апартамента- 1 студио, 11 двустайни, 16 тристайни и 2 четиристайни.
 
„Камбани 3” напомня старата българска архитектура с всички характерни елементи и използването на естествени материали. Комплексът следва линията на своите два предшественика и завърша стилно поредицата. Както в останалите селища с марка „Диневи” и тук изобилстват богато озеленените тревни площи. Достъп до всяка сграда осигурява мрежата от пешеходни алеи.
 
Комплексът разполага с:  басейн за възрастни и деца, подземен гараж, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2008 г.  КОМПЛЕКС КОМПАС
КОМПЛЕКС КОМПАС, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС КОМПАС, 1. СВЕТИ ВЛАС

“Компас” е разположен на 150 м от морския бряг и модерното яхтено пристанище „Марина Диневи”.
 
Комплексът е изграден върху площ от 6500 кв.м. и се състои от седем жилищни сгради, всяка от които с отделен вход „Компас” включва 88 апартамента- едностайни, двустайни, тристайни и многостайни с квадратура от 43 до 156 кв.м. Всички жилищни сгради са обединени около голям вътрешен двор с басейн и ресторант. Изобилието на добре озеленени тревни площи и тук не прави изключение.
 
Комплексът е решен в модерен архитектурен стил с панорамни френски прозорци на всеки апартамент и гледка към морето.
 
Комплексът беше официално открит през 2005 г.
   КОМПЛЕКС ЛАЗУР 1
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 1, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 1, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплексът е разположен на втора линия- на разстояние 50 м от морския бряг и яхтено пристанище „Марина Диневи”. „Лазур 1” е първият от поредицата- „Лазур 2” и ”Лазур 3”.
 
„Лазур 1” се състои от девет сгради, в които са обособени 68 апартамента- едностайни, двустайни и тристайни. Квадратурата на жилищата варира от 60 до 115 кв.м.
 
Архитектурата на комплекса е решена в стил „Късен барок” и се отличава с изключително изчистени форми. „Лазур 1” би задоволил и най- изискания вкус с оригиналния си дизайн. Зелените площи са естетично аранжирани и допринасят за атмосферата на селището.
 
„Лазур 1” разполага с: басейн за възрастни и деца, ресторант, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2005 г.
  КОМПЛЕКС ЛАЗУР 2
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 2, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 2, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплексът е разположен на втора линия – на 80 метра от плажната ивица и яхтено пристанище "Марина Диневи". "Лазур 2" е най-малкото вилно селище на “Диневи Груп”, изградено е като логично продължение на “Лазур 1”.
 
Комплексът е разположен на площ от 3000 кв. м и се състои от две сгради, в които са разположени 40 апартамента- едностайни, двустайни и тристайни. Площта на жилищата е от 50- 110 кв.м.
 
„Лазур 2” следва архитектурната линия на своя предшественик и повтаря изчистения и стилен дизайн.
 
Комплексът разполага с: басейн за възрастни и деца, открит летен бар, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2006 г.

  КОМПЛЕКС ЛАЗУР 3
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 3, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 3, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплексът е разположен на разстояние 100 м от морския бряг и яхтено пристанище „Марина Диневи”. „Лазур 3” е логично продължение на своите предшественици- „Лазур 1” и „Лазур 2”. Той е един от малките комплекси на „Диневи Груп” и атмосферата в него е изключително уютна.
 
Комплексът се състои от 20 апартамента- двустайни, тристайни и многостайни като квадратурата варира от 58 до 150 кв. м.
 
„Лазур 3” следва архитектурната линия на селищата от поредицата „Лазур”- стилът е „Късен барок”. Флората в комплекса е прецизно композирана като за повече екзотика присъстват и някои южни растителни видове.
 
„Лазур 3” разполага с: басейн за възрастни и деца, ресторант, паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2006 г.
  КОМПЛЕКС ЛАЗУР 4
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 4, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 4, 1. СВЕТИ ВЛАС
Вилно селище “Лазур 4” е разположено в южното регулационно разширение на Свети Влас между комплексите “Лазур”, “Лазур 2” и “Диамант”.
Комплексът е на не повече от 150м. от морето и има стратегическо положение сред околните подобни структури, поради близостта си до яхтено пристанище „Марина Диневи”.
Градоустройственият модел е решен посредством композиране на един архитектурен обем със средна етажност. В него са разположени 34 апартаменти на площ от 55 кв.м. до 106 кв.м., структурирани по схеми за дву и тристайни жилища. Разпределенията са решени така, че дневните /при някои решения и една и повече спални/, да са ориентирани към морето. Сградата разполага с асансьор, който обслужва всички жилищни етажи и стига до сутерена, където е разположен покрит паркинг за 27 автомобила.
Използван е естественият наклон на терена за изграждането на един ред полуподземни обществени структури по протежение на южната регулационна линия на комплекса. Тук са разположени кафене и четири магазина за нехранителни стоки Тези обеми са защитени с най-съвременните топло и хидро изолационни материали. Южното изложение е изцяло остъклено и е ориентирано към пътя.
Комплексът разполага на ниво партер с комбиниран басейн /детски и за възрастни/.
Екстериорът, както и интериорът на сградата са издържани в съвременно звучене, като са използвани преобладаващо съвременни материали, като стъкло, алуминий, цветни бои и мазилки.
Фасадите ще бъдат обработени с гладка мазилка на минерална основа с цветове по мостра на проектанта. Дограмата ще бъде изпълнена от цветни алуминиеви профили. Парапетите на балконите ще бъдат от алуминий и стъкло и ще се изпълнят на височина 1,05 м над нивото на готовия  под по детайл на проектанта.
Охраната и подръжката на комплекса, е поверена на най-добрите в бранша и е целогодишна.
Жилищата в комплекс “Лазур 4” се предлагат в изпълнение “до ключ”. За „Диневи Груп” клиентът е на първо място. Съобразявайки се с личните си представи за дом, вие можете да изберете сами качествените материали за довършване на жилището, като теракот, цветове на стените, обзавеждене на санитарните помещения. По ваше желание можем да поемем инсталацията на климатик, както и цялостната мебелировка. На всеки апартамент е осигурена кабелна телевизия.  КОМПЛЕКС ЛАЗУР 5
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 5, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ЛАЗУР 5, 1. СВЕТИ ВЛАС
Новото ваканционно селище на Диневи Груп се нарича “Лазур 5”. Разположено е  в южното регулационно разширение на Свети Влас между “Лазур”, “Лазур 2” и “Лазур 4”.
Комплексът има стратегическо положение сред околните подобни структури, тъй като се намира в непосредствена близост до морето. Пред него се открива прекрасен изглед към целия Несебърски залив и яхтеното пристанище „Марина-Диневи” – Свети Влас и е на не повече от 150м.
Градоустройственият модел е решен посредством композиране на един архитектурен обем със средна етажност. В него са разположени 34 апартамента на площ от 33кв.м. до 63кв.м., структурирани по схеми за дву и едностайни жилища. Двустайните апартаменти са 32, с квадратури от 48 до 63кв.м., а едностайните са на терасовидния етаж и са 2, със застроена квадратура 33 кв.м. и тераса 60кв.м. (обща площ на апартамента 93кв.м.). Разпределенията са решени така, че дневните /при някои решения и една и повече спални/ да са ориентирани към морето. Сградата разполага с асансьор, който обслужва всички жилищни етажи и стига до сутерена, където е разположен покрит паркинг за 21 автомобила.
Използван е естественият наклон на терена за изграждането на един ред полуподземни обществени структури по протежение на южната регулационна линия на комплекса. Тук са разположени пет магазина за нехранителни стоки Тези обеми са защитени с най-съвременните топло и хидро изолационни материали. Южното изложение е изцяло остъклено и е ориентирано към пътя.
Комплексът разполага на ниво партер с комбиниран басейн /детски и за възрастни/.
Екстериорът, както и интериорът на сградата са издържани в съвременно звучене, като са използвани преобладаващо съвременни материали, като стъкло, алуминий, цветни бои и мазилки.
Фасадите ще бъдат обработени с гладка мазилка на минерална основа с цветове по мостра на проектанта. Дограмата ще бъде изпълнена от цветни алуминиеви профили. Парапетите на балконите ще бъдат от алуминий и стъкло и ще се изпълнят на височина 1,05 м над нивото на готовия  под по детайл на проектанта.
Охраната и поддръжката на комплекса, е поверена на най-добрите в бранша и е целогодишна.
Жилищата в комплекс “Лазур 5” се предлагат в изпълнение “до ключ”. За Диневи Груп клиентът е на първо място. Съобразявайки се с личните си представи за дом, вие можете да изберете сами качествените материали за довършване на жилището, като теракот, цветове на стените, обзавеждане на санитарните помещения. По ваше желание можем да поемем инсталацията на климатик, както и цялостната мебелировка. На всеки апартамент е осигурена цифрова кабелна телевизия.
   КОМПЛЕКС МАНАСТИРА 1
КОМПЛЕКС МАНАСТИРА 1, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС МАНАСТИРА 1, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплексът е разположен на самия морски бряг и на 100 м. от яхтеното пристанище “Марина Диневи”.
Комплекс “Манастира 1” разполага с 64 апартамента и къщи, както и с всички условия за комфортна почивка. Всички сгради са обединени около просторен богато озеленен вътрешен двор.
Архитектурата е съчетание между традиционна българска архитектура и модерна инфраструктура. Към комплекса е изграден параклис, който е стилно допълнение към цялостния облик.
“Манастира 1” разполага с: механа, минимаркет, два басейна с водна каскада и охраняем паркинг.
Комплексът беше официално открит през 2006 г.
  КОМПЛЕКС МАНАСТИРА 2
КОМПЛЕКС МАНАСТИРА 2, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС МАНАСТИРА 2, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплексът се намира на първа линия до морския бряг, между комплексите „Манастира 1” и „Долче Вита”. В близост до комплекса е яхтеното пристанище „Марина Диневи”.
 
„Манастира 2” разполага със 120 апартамента и пет подземни жилищни структури, които са изградени благодарение на естествения наклон на терена. В сградите с над 4 етажа има асансьори.
 
Архитектурата е стара българска къща съчетана с модерна инфраструктура. Комплексът се състои от три сгради обединени около богато озеленен вътрешен двор с алеи, водещи до яхтеното пристанище.
 
Комплекс „Манастира 2” разполага с: кабелна телевизия, интернет, централна климатизация, два басейна, воден бар с открита тераса, магазин и охраняем паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2008 г.

  КОМПЛЕКС ПАНОРАМА
КОМПЛЕКС ПАНОРАМА, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ПАНОРАМА, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплекс “Панорама” обединява в себе си двуетажни еднофамилни къщи в стил “Стара българска къща”. Те са с квадратура от 310 до 550 кв.м и са луксозно изпълнени и изцяло обзаведени.
На първия етаж са разположени дневна и трапезария, оборудвани с всички екстри – телевизор, видео, DVD, климатик и камина. Кухнята е напълно обзаведена, в близост са мокро помещение, кабинет и санитарен възел.
Вторият етаж включва три самостоятелни спални със санитарен възел и голяма тераса с панорамна гледка.
Комплексът разполага с два басейна, воден бар, барбекю и спортен комплекс, включващ сауна, джакузи, фитнес-зала, тенис маси и билярд.
 
Комплексът беше официално открит през 2004 г.
  КОМПЛЕКС РИВИЕРА
КОМПЛЕКС РИВИЕРА, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС РИВИЕРА, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплекс „Ривиера” е разположен на първа линия непосредствено над яхтено пристанище „Марина Диневи”.
Комплексът разполага със 140 апартамента, разположени в седем сгради. Еднофамилните къщи и апартаментите оформят богато озеленен вътрешно пространство с паркови алеи.
„Ривиера” е решен в модерен архитектурен стил, а умело подбраният син цвят е в синхрон с морския пейзаж. Фасадите на сградите са с изглед към морето.
Комплексът разполага с: кабелна телевизия, интернет, два басейна, ресторант, два минимаркета и охраняем паркинг.
Комплексът беше официално открит през 2004 г.
  КОМПЛЕКС СЪН ПАЛАС
КОМПЛЕКС СЪН ПАЛАС, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС СЪН ПАЛАС, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплекс „Сън Палас” е разположен на първа линия на морето и е първият построен комплекс от затворен тип. Намира се на 200 метра от яхтеното пристанище „Марина Диневи”.
Комплексът разполага с 50 апартамента и 2 еднофамилни къщи със собствена инфраструктура. Сградите са разположени около свежи зелени площи с розови алеи.
„Сън Палас”  е решен в модерен архитектурен стил с луксозно изпълнение. Всички апартаменти имат изглед към морето.
Комплексът разполага с: кабелна телевизия, интернет, басейн, ресторант и охраняем паркинг.
Комплексът беше официално открит през 2000 г.
  КОМПЛЕКС ТОП
КОМПЛЕКС ТОП, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ТОП, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплекс „Топ” се намира на първа линия на морския бряг, до ваканционно селище „Вега Вилидж” и на 50 метра от яхтено пристанище „Марина Диневи”.
Комплексът разполага с 28 апартамента и огромна градина с изглед към „Марина Диневи”.
Архитектурното изпълнение е в стил „стара българска къща”, съчетана с модерна инфраструктура и много зелени открити площи. На определени места са изградени беседки и каменни чешми, за да се засили атмосферата на стила.
Комплекс „Топ” разполага с: кабелна телевизия, интернет, басейн, ресторант и охраняем паркинг.
Комплексът беше официално открит през 2005 г.
  КОМПЛЕКС ЮЖЕН БРЯГ
КОМПЛЕКС ЮЖЕН БРЯГ, 1. СВЕТИ ВЛАС
КОМПЛЕКС ЮЖЕН БРЯГ, 1. СВЕТИ ВЛАС
Комплексът е разположен на 50 метра от морския бряг и яхтеното пристанище „Марина Диневи”.
„Южен бряг” разполага с 87 апартамента. Сградите са разположени около огромна лятна градина, в която има каменни маси и столове за почивка и забавление.
Комплекс „Южен бряг” е изграден в стил „Късен барок” с впечатляваща гледка към морето и яхтеното пристанище "Марина Диневи".
Комплексът  разполага с: кабелна телевизия, интернет, два басейна, ресторант с лятна градина, магазин и охраняем паркинг.
Комплексът беше официално открит през 2003 г.


2. СЛЪНЧЕВ БРЯГ   
  КОМПЛЕКС АЗУРО
КОМПЛЕКС АЗУРО, 2. СЛЪНЧЕВ БРЯГ
КОМПЛЕКС АЗУРО, 2. СЛЪНЧЕВ БРЯГ
Комплекс „Азуро” е разположен на втора линия на морето в курортния комплекс Слънчев бряг.

Комплексът разполага с 51 апартамента, обосодени в две сгради по четири етажа с приземни помещения и тавански етаж.
Архитектурата на комплекса е решена в модерен стил, като особено внимание е обърнато на панорамната гледка към морето, поради което всички апартаменти са с големи тераси.

„Азуро” разполага с: кабелна телевизия, интернет, басейн, бар и охраняем паркинг.
Комплексът беше официално открит през 2006 г.

  КОМПЛЕКС КОЛИЗЕУМ
КОМПЛЕКС КОЛИЗЕУМ, 2. СЛЪНЧЕВ БРЯГ
КОМПЛЕКС КОЛИЗЕУМ, 2. СЛЪНЧЕВ БРЯГ
„Колизеум” е първия комплекс, построен в Слънчев бряг. Седем етажната сграда, напомняща на римския Колизеум се намира в самия център на курортния комплекс.
 
Комплексът разполага с 60 апартамента, всички с изглед към морето. На първия етаж се намира търговска част с 11 магазина.
 
Комплекс „Колизеум” разполага с: кабелна телевизия, интернет, басейн, ресторант, нощен бар и охраняем паркинг.
 
Комплексът беше официално открит през 2005 г.  КОМПЛЕКС СЪН ВИЛИДЖ
КОМПЛЕКС СЪН ВИЛИДЖ, 2. СЛЪНЧЕВ БРЯГ
КОМПЛЕКС СЪН ВИЛИДЖ, 2. СЛЪНЧЕВ БРЯГ
Комплексът се намира на 600 метра от морския бряг в к.к.Слънчев бряг. Това е вторият комплекс, построен в морския курорт.
 
„Сън вилидж” разполага със 150 апартамента, които са разположени в три сгради по шест етажа. Вилното селище притежава всички необходими условия за удобно и комфортно пребиваване на неговите собственици.


Комплексът е решен в модерен архитектурен стил, който умело е съчетан с големи открити зелени площи и алеи.

Комплекс „Сън вилидж” разполага с: кабелна телевизия, интернет, два басейна, ресторант, кафе-бар и охраняем паркинг.

Комплексът беше официално открит през 2006 г.

3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ   
  АПОЛОНИЯ
АПОЛОНИЯ, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ
АПОЛОНИЯ, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ

Комплекс „Аполония” се намира на първа линия - на 20 м морския бряг и яхтеното пристанище. Разполага с 88 двустайни и тристайни апартамента с квадратура между 50 и 85 кв.м. Сградата включва в себе си подземен гараж за 26 автомобила, партер и 7 жилищни етажа. На партера ще отвори врати луксозен ресторант, терасата на който ще бъде с изглед към морето, в близост до басейна.


Апартаментите ще бъдат предадени на собствениците „до ключ”, до края на 2008 г.

Строителните материали, използвани за изграждането на „Аполония”, са от най-високо качество, задоволяващи изискванията и на най-капризните клиенти. Комплексът ще бъде стопанисван от специализирана фирма „администратор”, имайки за цел да осигури на всички собственици възможността да се чувстват комфортно.

  ВЕРЕЯ
ВЕРЕЯ, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ
ВЕРЕЯ, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ

Един от важните инвестиционни проекти на “Диневи Груп” в Румъния се нарича “Верея”. Намира се в известния курорт Нептун.
Парцелът е с неправилна четириъгълна форма и се намира в средата на богато озеленен парк от многогодишни дървета само на 250 м. от морския бряг.
Застроената площ на сградата е около 1 200 кв.м., разгънатата застроена площ – 7 800кв.м., а комбинираният басейн е близо 100 кв.м. Комплекс “Верея” разполага със съответните водни площи за отдих, спорт и развлечение /басейни за възрастни и деца – около 100кв.м./, организирани в богато озеленен вътрешен двор. Прецизно ситуирани алпинеуми обогатяват зелените пространства.

Част от партерният етаж на сградата е натоварен с обществени функции, с оглед ключовото място на сградата. Той съдържа рецепция със съответните помещения към нея, лоби бар, ресторант с две зали - 310кв.м, луксозни магазини и офиси.

Етажите с жилищни функции са шест. Достъпът до тях се осъществува по две стълбищни клетки с асансьори. Апартаментите са общо 100 за двата входа, структурирани по схеми за едно, дву и тристайни жилища. Предлаганите жилища са с големина от 39 кв.м до 105 кв.
Екстериорът, както и интериорът на сградата са издържани в съвременно звучене, като са използвани преобладаващо съвременни материали, като стъкло, алуминий, цветни бои и мазилки.

Алейната мрежа е развита в свободни пейзажни  форми. Подобен композиционен подход е възприет и при структурирането на водните площи, които представляват комбинация от два разлечни по големина кръга.

  МЕСЕМБРИЯ
МЕСЕМБРИЯ, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ
МЕСЕМБРИЯ, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ

Последният инвестиционен проект на “Диневи Груп” се нарича “Месембрия”. Намира се в известния румънски курорт Ефорие Сюд.

Парцелът е Г - образна застройка на четири етажа и е на самата морска ивица. Теренът е равен, а подпочвените води са високи, което определя липсата на подземни структури. Застроената площ на сградата е 1 900 кв.м., разгънатата застроена площ - 7 300 кв.м, а двата басейна са около 140 кв.м.

Етажите с жилищни функции са три, като достъпът до тях се осъществява по две стълбищни клетки. Апартаментите са структурирани по схеми за едно, дву и тристайни жилища. Предлаганите апартаменти са с големина от 32 кв.м до 94 кв.м.

Част от партерният етаж на сградата е натоварен с обществени функции, с оглед ключовото място на сградата. Той съдържа рецепция със съответните помещения към нея, лоби бар, ресторант от 382,49кв.м, луксозни магазини и офиси от 45 до 70кв.м

Комплекс “Месембрия” разполага със съответните водни площи за отдих, спорт и развлечение /басейни за възрастни и деца/, организирани в богато озеленен вътрешен двор. Добре ситуирани алпинеуми обогатяват зелените пространства.

Целият ваканционен комплекс “Месембрия” е потънал в естествена зеленина, като са предвидени и някои екзотични дървесни видове, които ще обогатят местната флора и ще придадат на селището по-екзотичен вид.
При разработката на жилищните структури и пространства, проектантът се е стремил да  пресъздаде атмосферата на старата българска архитектура. Характерните за този период просторни тераси над първия етаж, тесни прозорци, големи стрехи, еркери към улиците и двора, високи каменни зидове и кули, дървени порти, парапети и стълбища, са съблюдавани при изграждането на архитектурния образ на селището.

Алейната мрежа е развита в ортогонална система. Подобен композиционен подход е възприет и при структурирането на водната площ, като само два от краищата на басейна са закръглени. Предвидени са съответните помещения за съоръженията обслужващи водните площи.

  ОДЕСОС
ОДЕСОС, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ
ОДЕСОС, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ

Един от най-амбициозните инвестиционни проекти на “Диневи Груп” в Румъния се нарича “Одесос”. Намира се на румънската Ривиера – курортния комплекс Мамая, северно от Констанца. Това е вторият комплекс на компанията в курортното градче.

Парцелът е с правилна четириъгълна форма и се намира в края на богато озеленен парк от многогодишни дървета, непосредствено до плажната ивица на голямото езеро Сютгьол. От морския бряг се намира на не повече от 170м. Теренът е сравнително равен, но се намира над плажа, което определя наличието на полуподземни структури – гараж за 60 автомобила.

Градоустройственият модел е решен посредством Г - образна застройка на осем надземни и един полуподземен етажи. Застроената площ на сградата е около 320 кв.м., разгънатата застроена площ – 7 600кв.м., а комбинираният басейн е близо 70кв.м.

Комплексът включва рецепция със съответните помещения към нея, лоби бар, ресторант – 200 кв.м, нощен бар – 60кв.м., както и луксозни магазини и офиси.

Етажите с жилищни функции са шест. Достъпът до тях се осъществява по стълбищна клетка с асансьор. Апартаментите са общо 75, структурирани по схеми за едно, дву и тристайни жилища. Предлаганите жилища са с големина от 45 кв.м до 85 кв.

Сградата разполага с подземен гараж и надземен паркинг за около 60 автомобила, като при необходимост може да се осигури надземно паркиране на още автомобили.

Екстериорът, както и интериорът на сградата са издържани в съвременно звучене, като са използвани преобладаващо съвременни материали, като стъкло, алуминий, цветни бои и мазилки.

  СВЕТИ ВЛАС
СВЕТИ ВЛАС, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ
СВЕТИ ВЛАС, 3. РУМЪНИЯ - МАМАЯ

Комплекс “Свети Влас” е разположен върху 6  100 кв.м и се намира на първа линия на морския бряг.

Апартаментите са дву и тристайни с големина от 49 кв.м до 111 кв.м. Разпределенията са решени така, че дневните /а при някои и една и повече спални/ да са ориентирани към морето. Шест-етажната сграда е издържана в съвременен модерен стил, като използваните материали са предимно стъкло и метал, а цветните мазилки й придават допълнителен блясък и колорит.

Комплексът разполага с: кабелна телевизия, охраняем паркинг, два басейна – за възрастни и детски, разположени около голям вътрешен двор. Красиви алпинеуми са аранжирани около зелените площи.

Комплексът беше официално открит през 2007 г.

ˆ Нагоре
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП