Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Светът на Диневи Груп / Партньори /
Ер София Диневи
ЕР СОФИЯ ДИНЕВИ

Голфът се роди в България сравнително късно. Един от най-старите и най-играни спортове в света стъпи здраво на нашите земи преди близо пет години. И започна бързо да ги покорява, както е навред по света. В началото бе игрището в Ихтиман - първият завършен терен у нас с 18 дупки, подходящ за пълна игра. С неговото откриване летоброенето на българския голф можеше да започне.

Само за 11 месеца от буренясалите поляни край Ихтиман изникна райско кътче, каквото българинът беше виждал само на картинка по телевизията и в списанията. Нито един квадратен метър земя не остана на старото си място, почвата бе пречистена и постлана върху мрежата на модерната напоителна система. Хиляди тревни семена и хиляди дръвчета декорираха тази обетована земя за голфа.

Първият голям полет на малката топка за голфа на наша земя бе на 10 юни 2000 г. , когато игрището в Ихтиман отвори врати за първия истински турнир на 18 дупки в историята на България. Пионерите на голфа станаха неколцина бизнесмени и чужди дипломати. Японци и корейци в свободното си време прокараха пътека до единственото мусто, където можеха да играят голф. От тогава приятелите на нашия красив спорт стават все повече и повече.

Повече са игрищата. На 24 май 2004 г. сливенският кмет Йордан Лечков преряза лентата на второто в България игрище с 18 дупки, легнало кротко под сините камъни. Под балканското слънце от 13 тона семена изникна чудна трева за арена на оспорвани дуели в сърцето на България.

В началото на 2006 ЕР СОФИЯ ДИНЕВИ – част от Диневи и Сие – започнаха изграждането на апартаменти и голф-къщи на голф игрищата Ихтиман и Сливен.

През последните години интересът на чуждите инвеститори към закупуването на апартаменти в голф игрища се засили. Първите жилища в Ихтиман вече са готови.

Ер София – Диневи пое грижата за развитието и популяризирането на Голф игрище Сливен.

За контакти: 0554 68 333;  мобилен: 0895 503 503


  Изтегли презентация
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП