Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Фирмена Идентичност /
За нас
КАЧЕСТВО ДО СЪВЪРШЕНСТВО
ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП ООД е създадена през 2006 година, като гаранция за красивото и спокойно бъдеще на собственици и гости на апартаменти в Диневи Резорт в Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър, Бургас, София и Пампорово.


"Качество до съвършенство" е водещата идея не само за строителството, но и за обслужването в хотелите и ресторантите, носещи марката "Диневи Груп". Дейността на фирмата  допълва property management, като предлага на всеки собственик високо качество на обслужване, допълнителни услуги  и развлечения. По този начин Ви гарантира една истински вълнуваща почивка. Ние предлагаме:
- Комуникации;
- Обслужване на собственици и техните гости;
- Продажба на собствени и чужди туристически мероприятия;
- Културно-разлекателна дейност;
- Транспортни услуги;
- Трансфери от летища;
- Шопинг турове;
- Голф турове;
- Наем на яхта;
- Наем на автомобил;
- Наем на частен самолет;
- Утвърждаване на продукти и брандове сред гостите и посетителите на Динвеи Резорт;


Венид Мениджмънт Груп предоставя възможността на нови марки и брандове да навлезнат утвърдително на нашият пазар, като ги презентира на всички собственици в Диневи Резорт, каткто и техните гости. За целта ние правим комплексно рекламно обслужване във всички обекти на компанията - търговски площи, рекламни площи, мейлинг, разпространение на печатна реклама. Част от дейността на фирмата е насочена към предоставяне на услуги за рекламодатели: рекламни агенции, производители, вносители и собственици на зеведения.
Следвайки водещата корпоративна политика, ние разработваме за всеки сезон единна рекламна стратегия за реализиране на рекламно участие на територията на ДИНЕВИ РЕЗОРТ.
Програмата обвързва всички необходими рекламни средства за най-ефиктивно и всеобхватно рекламно въздействие.
Виж още:
» Бизнес визия
» Цели и намерения
» Екипът
» Контакти
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП
';