Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / За Рекламодатели и Търговци / Мултимедийна реклама /
Информационен канал
ИНФОРМАЦИОНЕН КАНАЛ
Запитване за оферта
                                         VMG channel - ИНФОРМАЦИОННИЯТ КАНАЛ НА СВЕТИ ВЛАС
 
 
VMG е телевизионен формат, специализиран в представянето и рекламирането на компании, продукти и услуги в България. Програмата на телевизията се излъчва от град Свети Влас и се разпространява на територията на „Диневи Резорт” и в целия град.
 
VMG създава продукт, който има две основни функции - да информира и да рекламира. Отговаря на въпросите: Къде, Какво, Кога и най-важното - Защо?
 
Програмата на VMG channel представя и информира посетителите и гостите на „Диневи Резорт” за различни  продукти и услуги, като в същото време създава и имиджов ефект.
 
Целогодишно на територията на Свети Влас, VMG се излъчва като канал на единствената кабелна телевизия в града, което допринася за неминуемия ефект на Вашето послание, което ще се излъчи пред погледите на 9 750 абоната - гости, туристи и живущи в комплексите на „Диневи Резорт”.
 
Основната цел на VMG channel е да предоставя на туристите и гостите на „Диневи Резорт” актуална информация за възможностите за отдих, забавление, култура и спорт в региона, както и да ги запознава с различни стоки и услуги. Това превръща VMG channel в предпочитана програма за хотелските фоайета, рецепции, ресторанти, барове, магазини и други.
 
Така формулираните мисия и визия на VMG channel вече трета година се налагат като необходим стандарт в медийното пространство.
 
Нашето послание към Вас е да бъдете достъпни!
Представете Вашия продукт, услуга или дейност пред нашата аудитория.


ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
  Цени за реклама във VMG channel
ГАЛЕРИЯ
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
За контакт:

Община Несебър

гр. Свети Влас 8256

ул. Одеса 1, х-л "Лагуна" ет.4

Tel/Fax: +359 554 68 333
Mobile: +359 895 503 504
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП