Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Услуги за Дома / Вътрешен Дизайн и Обзавеждане /
Валдо

ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП е фирмата която се грижи за вашето спокойствие и комфорт. Затова ние се стремим да ви предложим да избирате от лидерите на българския пазар.

Представяме на вашето внимание фирма ВАЛДО.


Валдо
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
Създадена през 1998 г. фирма `Валдо` ЕООД вече четиринадесет години работи в сферата на интериорния дизайн и обзавеждане на домове, офиси и хотели по индивидуални проекти, съобразени с желанието на клиента, но и с умело вмъкнати дизайнерски решения.

Съвременните хора искат да направят своето обзавеждане максимално бързо и изключително качествено.`Валдо` ЕООД е специализирана в обзавеждането с много богат избор на корпусна и мека мебел от български производители, а също и мебели от Германия, Италия, Испания, Белгия, Франция, Холандия, Малайзия.` Валдо ` ЕООД има и собствено производство – използваме сигурни и изпитани материали, които не подлагат работата и репутацията ни на риск. Нашето желание е мебелите във Вашия дом не просто да изглеждат прилично и да вършат работа , но и да се вписват органично в интериора, да имат свой собствен стил, а тенденцията към уют и самосъхранение сме превърнали в култ. Въпреки , че трите шоурума на `Валдо` ЕООД са разположени само на територията на град Бургас, името на фирмата е познато в цялата страна. `Валдо` ЕООД разполага със собствена складова база , транспорт, персонал, успяващ да отговори на изискванията и на най-претенциозния клиент, продавачи , запознати със съвременните тенденции и умеещи да консултират , проектанти и дизайнери с отличен поглед и идеи за организиране на уникално вътрешно пространство.` Валдо` ЕООД  е официален предсавител на DUPEN, CURVASA, PEDRO ORTIZ – фирми с дългогодишна история и познати в цял свят, представител е на немските BRUNO STEINHOF и CS SCHMAIL – известни с изключително гъвкавите си модули, покриващи изискването качество/цена и работи с водещи български производители, гарантиращи отлична продукция.

В два от трите шоурума на `Валдо` ЕООД  са изложени съвременни мебели.Разглеждайки ги, Вие можете да изградите цялостна представа за визията на Вашия дом. Мека мебел, изискана и удобна, изработена от висококачествени материали – еко кожа, естествена кожа, дамаски от микрофибър и жакард , в нежни или ярки цветове и различни модни мотиви, мебели за дневни, комоди, витрини, холни и трапезарни маси с чисти линии съчетание на неутрални цветове, излъчващи спокойствие, детско обзавеждане на водещи италиански, немски и български фирми, мебели за антре, създаващи изключително първо впечатление за дома с ефектни конзоли и прекрасно рамкирани огледала, модули , подходящи както за дома, така и за отлична организация на офисното пространство, за спалнята- едно от най-личните пространства сме се ориентирали в постигане на релаксираща и хармонична атмосфера- отворени линии и симетрични форми, а за желаещите компилация от класика и актуални модни тенденции предлагаме легла с метални табли, украсени с кожа, балдахини или разнообразени с мекотата на закръглени декоративни елементи.

В третия и най-нов шоурум на `Валдо` ЕООД-`Антик хаус`/единствен за територията на Бургас/ можете да откриете оригиналност и съвършени решения, съобразени с актуалната тенденция за завръщане в изискания свят на елитарното общество. Мебели внос от Франция, Англия, Белгия и Холандия в изключително разнообразие на стиловете- от Френския барок-епохата на Краля-Слънце Луи XIV, когато величието е издигнато в култ, Режанс- с известно олекотяване на формите , Рококо с наложените извити навътре форми и пригодени за свободно аранжиране, Френски класицизъм с правоъгълни силуети, ампир с характерния интерес към античността до рустикалните мебели с чисти линии и кабинетна мебел от 70-те години на XX век. Някои модели отдавна са столетници-за познаващите стойността на старите вещи и изпитващи уважение към тях те са истинска находка. Шкафове от XVIII и XIX  , ръчно резбовани, изцяло от масив, трапезарни комплекти стил Луи XV и Чипъндейл, холови гарнитури в характерните за епохата цветови комбинации, орнаментирани витрини с кристални стъкла , холни маси украсени с плотове от оникс и мрамор, писалища отнемащи малко пространство, но създаващи лукс, тежка кабинетна мебел, комфортна и изискана, характерни холандски мебели , стоящи добре и на открито, прекрасни аксесоари и картини, допълващи интериора и в най-модерното жилище. Материалите са естествени-дърво, текстил , естествена кожа, която с времето става единствено по-съвършена, а съчетанието им с формите и финеса на детайла прави присъствието в интериора на точно тези мебели, предложени Ви от `Валдо` ЕООД толкова силно, че не търпи конкуренция.

ФИРМА `ВАЛДО`ЕООД РАБОТИ ЗА ВАС И ЧАСТ ОТ ПРЕДИМСТВОТО НА ТОВА Е, ЧЕ С РЕСПЕКТ КЪМ КЛИЕНТА СЪЗДАВАМЕ УНИКАЛЕН И УЮТЕН ДОМ.

АДРЕСИ: 


МАГАЗИН 1 – 1000 кв.м.                                                      МАГАЗИН 2 – 450 кв.м. 
 
БУРГАС ,ж.к.` Славейков`                                                    БУРГАС, ж.к.` Бр. Миладинови,
бул. `Проф. Якимов` 29                                                         бл.92
тел./факс: 056 868383                                                            тел/факс: 056 813 354
моб.: 0888 512 521                                                                   моб.: 0888 634 845
E-mail:
valdobs@abv.bg                                                            E-mail: valdobs@abv.bg
web: www.valdobg.com                                                            web: www.valdobg.com
skype: valdobs                                                                           skype: valdobs


 
                                МАГАЗИН ` Antique House`– 1000 кв.м. 

                                БУРГАС, ж.к.` Славейков` , бл. 160
                                срещу  МОЛ  `Галерия`
                                тел.:  0888 512 479 ; 0886 823 838
                                моб.: 056  823 838.:
                                web: www.antiquebg.net  
                                E-mail: antikbs@abv.bg
                                Skype: antikbs
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП