Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Услуги за Дома / Вътрешен Дизайн и Обзавеждане /
Аико

ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП е фирмата която се грижи за вашето спокойствие и комфорт. Затова ние се стремим да ви предложим да избирате от лидерите на българския пазар.

Представяме на вашето внимание фирма АИКО.Аико
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
Здравейте,

вече 18 години в Aiko  работим за Вас. Всеки ден, в желанието си да направим всеки наш клиент щастлив, ние се стремим  към създаване на спокоен и приветлив дом. Нашият екип е готов да ви предложи интериорни решения, съобразени със съвременните модни тенденции на достъпни цени. Ето защо, постоянно се развиваме, за да ви предложим нашите продукти и услуги по най-удобния и достъпен за вас начин.

                Aiko е създадена през 1993 год. Тогава се открива и първия магазин на компанията в гр. София, който е с площ едва 15 кв.м. и с един служител. През 2003 год. в гр. София, Aiko отваря вратите на своя първи голям магазин, с площ 5 000 кв.м. Търговският обект – голям, луксозен, професионално аранжиран, утвърждава компанията на пазара и я прави водеща в предлагането на качествени и модерни мебели на добри цени.

                Стремежът на Aiko да се развива и задоволява изискванията и потребностите на своите клиенти не спира дотук. През 2006 година започва да функционира най-големият център за продажба на мебели в България по това време с 11 000 кв.м. търговска площ. Днес Aiko притежава четири големи магазина - два в София, един в Стара Загора и един в Бургас.

                Още при откриването си преди 18 години компанията заявява решението си да преобрази пазара на мебели, като повиши значително качеството на обслужване и отношението към клиентите. Благодарение на тази политика днес Aiko предлага на своите клиенти разнообразие от над 22 000 артикула на доказани европейски производители и силно развити продажбени и следпродажбени услуги. 

Горди сме, че четирите ни магазина в страната днес се отличават с политика на индивидуално отношение към всеки клиент и редица професионални услуги. Основната ни цел е да предложим максимален комфорт и да спестим време и средства на своите клиенти. Освен безплатна доставка и кредитиране, предлагаме цялостни интериорни решения, както и индивидуално проектиране на дома, което се извършва от утвърдени дизайнери в Design центъра на Aiko в София“, коментира Петър Василев, маркетинг мениджър на Aiko.  

                За 18 години Aiko успя да развие и предложи на своите клиенти политика на продажба и пазаруване на световно ниво. Доказани специалисти по интериорен дизайн се грижат асортимента на четирите търговски обекта да се обновява изцяло два пъти в годината. С това компанията гарантира на клиентите си, че в Aiko могат да открият оригинални идеи за своя дом, съобразени с най-новите тенденции в света на обзавеждането. За дизайнерите на веригата висококачествените материали, максималният комфорт и отличното изпълнение са основните елементи от перфектното интериорно и екстериорно решение в света на модерното обзавеждане. Имено затова и висококачествените марки, с които компанията работи от години, са само на доказани производители като Rauch, Arte-M, Cotta, Nobilia, Pelipal и много други.

                Ние се грижим за своите клиенти, с единствената цел те да бъдат щастливи.

                                                   Заповядайте при нас! Очакваме ви!

                    Уеб сайт : www.aiko-bg.com                        Е-мейл: aiko@aiko-bg.com 


АДРЕСИ:

гр. София                                                                           гр. София
бул. “Сливница (Европа)” №441                                     ул. "Околовръстен път №135


гр. Стара Загора                                                               гр. Бургас
бул. "Патриарх Евтимий" №50                                        бул. “Янко Комитов” №8

 
                                                             Работно време:

                                         понеделник-събота:   10.00 – 20.00 часа

                                         неделя:                        10.00 – 18.30 часа

 

                                            НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА:

                                                                   0700 188 66

ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП