Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Услуги за Дома / Вътрешен Дизайн и Обзавеждане /
Моббо

ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП е фирмата която се грижи за вашето спокойствие и комфорт. Затова ние се стремим да ви предложим да избирате от лидерите на българския пазар.

Представяме на вашето внимание фирма МОББО.

Моббо
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
                  През 2009 година веригата за мебели и аксесоари от ниския ценови клас - „МОББО“, отвори три магазина. През месец март веригата стартира в Стара Загора, а 2 месеца по- късно стъпи и в София. През месец октомври „МОББО“ откри своя трети поред магазин в гр.Бургас. През следващите няколко години предстои изграждането  на още петнадесет магазина от същата марка.

                  Концепцията на „МОББО“ залага на предлагането на мебели и аксесоари от ниския ценови клас, който е достъпен за масовия потребител. В него се предлагат стоки за всеки джоб, както казва и мотото на марката „Няма такива цени!”.

Появата на “МОББО” на българския пазар не е случайна. Внедряването и разработването на точно този вид търговия през последните няколко години, се превърна в необходимост, отразяваща динамиката на новото време, ограничения финансов ресурс и свързаните с тях завишени изисквания на съвременния потребител.

                Нашата цел е да наложим и развием търговската марка “МОББО”, като символ на качество и гаранция за най-ниски цени в България. Всичко това ние постигаме по невероятно прост начин:

       ·       без бляскави витрини;

       ·       без скъпоструващо осветление;

       ·       без разточителна декорация;

       ·       с компетентно и ведро обслужване;

                Работата с утвърдени български, западноевропейски и световни доставчици, предлагащи екскузивност на моделите и изключително изгодни ценови условия, ни дава възможност с чести промоции, отстъпки и бонуси да привличаме клиенти от различни възрасти и потребителски групи.

                Въздържайки се от излишния лукс и ненужното разточителство, ние спестяваме от вашите пари. Тук получавате повече мебели, повече идеи и повече комфорт за тях. Ако всичко това е важно за вас, то това е вашият магазин!

                А ако все още не вярвате, че наистина “Няма такива цени!”, разгледайте нашите ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ в сайта или просто елате в магазините и се убедете сами!

Посетете нашия уеб сайт: www.mobbo-bg.com                                  e-mail: mobbo@mail.mobbo-bg.com АДРЕСИ:

СТАРА ЗАГОРА                                                                                       СОФИЯ
бул. Патриарх Евтимий №50                                                                  бул. Скопие №6


БУРГАС
бул. Янко Комитов №8


                                                                Работно време:
                                          понеделник - събота 10:00 - 20:00 часа
                                                      неделя 10:00 - 18:30 часа


                                        НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА: 
                                                               0700 196 99
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП