Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / За Рекламодатели и Търговци / Изложения, Промоции и Дегустации /
Тематични партита
ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕГУСТАЦИИ
Запитване за оферта
Когато потребителят опита предлаганите от Вашата фирма продукти, той ще се превърне във Ваш постоянен клиент.
"Око да види, ръка да пипне, уста да вкуси" - традиционното недоверие  на скептично настроения и уморен от реклами потребител е най-сигурния начин да докажете, че Вашия продукт наистина притежава качеството, което Вашата марка заявява.
Ние Ви предлагаме възможност да защитите качествата на  Вашия продукт пред най-широк кръг потребилски групи, собственици на апартаменти, гости и туристи  в заведенията на територията на ДИНЕВИ РЕЗОРТ.
 

Всяко лято „Диневи груп” събира яхт и шоу елита на яхтеното пристанище „Марина Диневи” в Свети Влас. Тематичното „Бяло парти” отново ще е в стила на станалото вече класика Nikki Beach white party, което се организира в курорти като Марбея, Сен Тропе и Маями, и което утвърди Свети Влас като най-луксозната лятна дестинация в България. На шикозното парти, което по традиция се провежда на най-модерното и единственото изцяло частно яхтено пристанище в България „Марина Диневи” ще се представят най-новите колекции и тенденции в развитието на луксозните марки продукти, основно яхти и моторни лодки. На събитието в Свети Влас гостите ще станат свидетели и на ревю на най-изсканите колекции от дрехи и бижута. С „Бялото парти” организирано от „Диневи груп” най-големите инвеститори в Свети Влас през последните 20 години, създали най-моделните комплекси от недвижими имоти на брега на морето, се открива активния плавателен сезон. В Свети Влас, най-привлекателното място за яхтен туризъм в България се представят едни от световнитите марки, производители на яхти в света като Ferretti, Regal, Itama, Mochi Craft, Cranchi, Elan, Valiat, Mursan Mirin и други. Прекрасното лятно парти в Свети Влас започва с т.нар. Парад на яхтите, който тръгва от яхтено пристанище „Марина Диневи”, което е с капацитет над 300 яхти и е най-модерното яхтено пристанище в акваторията на Черно море, предлагащо абслужване на световно ниво и се осъществява в Несебърския залив. „Диневи груп” са избрали едно от най-красивити кътчета по Черноморското крайбрежие на България Свети Влас, за да инвестират в строителството на затворени комплекси от недвижими имоти, които представляват много голям интерес сред чуждестранните гости на страната. Недвижимите имоти в Свети Влас с марката „Диневи” са добре познати сред хората, които искат да инвестират в недвижим имот на първа линия да брега на морето и търсят лукс, качество и комфорт. Отличните климатични условия, които предлага Свети Влас през по-голямата част на годината в съчетание с луксозните комплекси от недвижими имоти на брега на морето, яхтеното пристанище „Марина Диневи”, комфорта и удобствата на „Диневи резорт” с наличието на амфитеатър „Арена” и богатата и разнообразна, който предлага и безкрайно многото възможности за развлечение по крайбрежната алея на града, където са разположени едни от най-модерните и приятни заведения, превръщат Свети Влас в най-бързо развиващия се курортен град в България през последните години.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
ГАЛЕРИЯ
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
За контакт:

Община Несебър

гр. Свети Влас 8256

ул. Одеса 1, х-л "Лагуна" ет.4


Tel/Fax: +359 554 68 333
Mobile: +359 895 503 504
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП