Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / За Рекламодатели и Търговци / Печатни рекламни издания /
Печатни Издания
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
Запитване за оферта
                                                    Вдъхновение за качествен живот

                                                                       Една усмивка ще сътвори чудеса в този мрачен свят...
 
Светът сякаш е провесил нос. Хората гледат в земята. Говорят за кризи. И забравят основното си задължение – да бъдат щастливи.
 
Това няма да продължи вечно, докато има кой да се усмихва.
 
SELF-HELP е идея, сътворена от позитивни хора.
 
В раждането на списанието няма случайни лица, събития и срещи – също като в собственото ти раждане - миг преди да започне животът, през който ще забравиш основното си задължение – да бъдеш щастлив.
 
SELF-HELP няма за цел да те поучава. Готови отговори липсват. Между страниците му ще откриеш само вдъхновение за по-качествен живот.
 
Ще ти помогнем да опознаеш човека в огледалото, за да да го обикнеш...
 
Ще те насочим към хармонични отношения с другите. Разполагаме с твърде малко време, за да сме заедно на тази планета. Трябва ли да го прахосваме в отрицателни чувства?
 
Искаме да улесним общуването ти с противоположния пол. На пръв поглед мъжете и жените са различни, но всички ние сме хора. А хората са подвластни на Любовта. Любовта винаги дебне зад ъгъла, стига да имаш очи, за да я видиш. Ще ни помогнеш ли да махнем превръзката от лицето ти?
 
Емоциите определят всичко. Хората и обстоятелствата, които ежедневно привличаш, са подвластни на емоционалното ти състояние. То не е постоянна величина. То е въпрос на избор. SELF-HELP ще ти разкрие пътища за овладяване на интелигентен контрол върху емоциите и ще те убеди, че нещастието е чиста загуба на време...
 
Храната представлява неизбежен източник на енергия и може да разболява, дори да убива, ако не се храниш качествено. Здравословният начин на хранене е невъзможен без здравослосвен начин на мислене. Всичко тръгва от главата, но тялото е домакин на душата. Тя обича комфорта и не може да се чувства спокойно, ако в дома й цари безпорядък. Добрата комбинация от спорт, здравословно хранене и релаксация са синоними на душевния уют. Наслаждавай им се пълноценно!
 
Целта на SELF-HELP е да помогне на съвременния човек, бързо и лесно да намери своя начин да се чувства добре в кожата си, да комуникира успешно в средата си и да живее качествено в страната си. 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
  Цени за реклама в списание Self-Help
  Летни цени за реклама в списание Self-Help
ГАЛЕРИЯ
 уголеми снимката
 уголеми снимката
 уголеми снимката
За контакт:
адрес: ул.Павликенска 4, гр.Пловдив
мениджър реклама: 0884 474 424 (Петя Желязкова) и 0895 503 504 (Недялко Маринов)
мейли: гл.редактор editor@self-help.bg
            реклама ads@self-help.bg
            администрация admin@self-help.bg
сайт: www.self-help.bg

ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП