Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Фирмена Идентичност /
Цели и намерения
ЕКЗИСТЕНЦ
Дейността на ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП е насочена предимно към предоставяне на услуги на собствениците на Диневи Резорт, както и техните гости. В това число се включват услуги за дома, туристически мероприятия, местни развлечения, property management и много други. Спрямо рекламодатели и търговци, компанията ни е ориентирана както към предоставяне на стоки и услуги за рекламодатели (рекламни агенции, производители, вносители и собственици на заведения за хранене и развлечения), гости и собственици на Диневи Резорт, така и към създаване на надеждна и удобна комуникация със собствениците на апартаменти.


Дейността ни се фокусира върху контактуване с клиентите на Диневи Груп и предоставяне на нужните им услуги. Относно търговците, компанията ни предоставя възможности за реклама, отдаване под наем на рекламни и търговски площи, организиране и продажба на допълнителни услуги и мероприятия както за собствениците на апартаменти, така и на туристи, избрали комплексите за своята почивка.
Виж още:
» Екипът
» Контакти
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП
';