Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Нюз рум /
Актуално
Юни' 2014

Премиум Рали София-Свети Влас стартира от Paradise Center


Премиум Рали София-Свети Влас стартира от Paradise Center
Премиум Рали София-Свети Влас стартира от Paradise Center

На 12 юни от 10:00 часа сутринта пред централния вход на Търговския център ще може да се видят едни наистина расови автомобили

Paradise Center София, който през последните няколко месеца „приюти“ мощните машини на Премиум Рали София – Свети Влас и Автокъща MMAuto, ще е домакин и за Старта на Ралито. На 12 юни от 10:00 часа сутринта пред централния вход на Търговския център ще може да се видят едни наистина расови автомобили.

Според информацията, потвърдена ни от организаторите на събитието, в Сезон 2014 ще се включат 30 отбора с обща мощност над 20 000 конски сили. Някои от красавците, които ще са на стартовата линия, са Aston Martin DB9 (не един, а цели два!) , Ferrari 599, Mercedes SLS Black Series, последно поколение Nissan GTR Black Edition, Porsche GT2 RS, Porsche Panamera Turbo S, Porsche 911 Turbo S 2014, Chevrolet Corvette ZR1, Range Rover Sport Supercharged 2014, Infiniti Q50 S, Audi S5 Black Edition, Audi S8… и списъкът със суперколи продължава! Да не забравяме и че отборът на Top Gear ще се включи по трасето с някой "ръмжащ" звяр!

Кордонът от мощни машини ще премине през Серес (Гърция), Сандански – Парк хотел „Пирин“, Пловдив – Планет клуб, и ще финишира в Свети Влас с две партита: на 14 юни в Planet Yacht Club с участието на DeepZone Project и Благотворителна кауза с подкрепата на МВР, отдел „Пътна полиция“, и на 15 юни за своя Финал в ресторант и пиано бар NOTI.
Суперавтомобилите ще премерят сили на три писти: 12 юни пистата в гр. Серес, 14 юни писта „Дракон“ (Калояново). Третата писта ще е достояние само за участващите в Ралито.

И тази година Премиум Рали София – Свети Влас подкрепя каузата „ТОЛЕРАНТНОСТ НА ПЪТЯ“ и събитието се организира със съдействието на: Чистота Комфорт – Професионално почистване, Eurolink,  клуб СИН СИТИ, Партнърс 3M – оторизиран дилър на 3M, VILNER – Your Style Inside, BBC Top Gear Bulgaria и други.

» Обратно към всички актуални новини
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП
';