Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Нюз рум /
Актуално
Февруари' 2014

Диневи Марина официално се присъедини към мрежата „Destinations” (Дестинации) на „Art Marine Marinas”.


Диневи Марина официално се присъедини към мрежата „Destinations” (Дестинации) на „Art Marine Marinas”.
Диневи Марина официално се присъедини към мрежата „Destinations” (Дестинации) на „Art Marine Marinas”.

Наскро Диневи Марина подписа споразумение за сътрудничество с „Art Marine Marinas” -  компания от Средния Изток лидер в управлението на яхтени пристанища, с което стана най – новия член на международната мрежа първокласни яхтени пристанища „Destinations”. Диневи Марина се присъединява към мрежата като първото пристанище за супер яхти в Черно море.

             Мрежата създава повече възможности за взаимодействие и развитие на сътрудничество между яхтите и пристанищата, както в международен план, така и в Черноморския регион. Това ново партньорство предлага висококачествено обслужване и еднакви изгоди за яхтите във всички пристанища принадлежащи към международната мрежа на  „Art Marine Marinas”, като например: три дни безплатен престой на плавателен съд в рамките на една година, отстъпки в кейовите такси и намаления при ползването на определени услуги.

Кольо Маринов, управител на Диневи Марина сподели: „ Присъединяването ни към международната мрежа „Destinations” е не само прекрасна възможност да осигурим на нашите клиенти допълнителни ползи, но и признание за високото качество на нашите услуги. За нас е огромна чест да получим тази висока оценка от лидера в управлението на яхтени пристанища от Средния изток - „Art Marine Marinas”.  Като член на „Destinations”, ще се стремим активно да популяризираме принципите на сътрудничество и взаимопомощ в рамките на мрежата с цел привличане на нови членове от нашият регион. Бих желал да благодаря на Г-н Бруно Майер, за проявените от него ентусиазъм, търпение и упоритост в процеса на присъединяването ни към „Destinations”.

Бруно Майер, главен оперативен ръководител в „Art Marine Marinas” и директор на отдел „Яхтени пристанища” в компанията сподели: „Горещо приветствам Диневи Марина, в семейството на „Destinations” и с нетърпение очаквам да започнем съвместна работа в подкрепа на развиването на яхтинга в България и Черноморския регион. Тази верига от първокласни пристанища има за цел не просто да предостави на нашите постоянни клиенти допълнителни привилегии и облаги, а да стимулира партньорството, комуникацията и обмяната на опит между най-добрите и утвърдени яхтени пристанища в международен план.”

За Диневи Марина

Диневи Марина е разположена на Българското Черноморско крайбрежие в северната част на Несебърския залив непосредствено под южните склонове на Стара планина. Пристанището се вписва идеално в заобикалящите го ваканционни комплекси и заедно с плажвете в непосредствена близост е естествен притегателен център за отдих и развлечения на туристите посещаващи живописния Черноморски град - Свети Влас. Далеч от шумните и пренаселени големи административни градове, днес Свети Влас е предпочитаната туристическа дестинация за почивка и релаксация в региона.

Диневи Марина е първото модерно, частно яхтено пристанище по българското Черноморие, което предлага отлични условия за швартоване и престой на яхти, основани на сигурността и безопасността на посетителите и опазване на околната среда. Марината разполага с кейови места за 300 яхти с размери до 31 метра и предлага широка гама от услуги, допринасящи за комфортния престой на клиентите си. Диневи Марина разполага с пет звезден бутиков хотел „Палас” с басейн, казино и търговски център с разнообразни магазини. Пристанището предлага и разнообразие от ресторанти и барове, способни да задоволят и най – взискателните клиенти. В непосрествена близост се намират два първокласни плажа, оборудвани със СПА и фитнес център, детска площадка, плажни заведения, морски атракции и всички необходими удобства за незабравима морска ваканция. 

 

За ART MARINE MARINAS

ART Marine Marinas е подразделение на ART Marine LLC, основана през 2005 компанията има лидерски позиции в обслужването на яхти в региона на MENASA (Средния Изток, Северна Африка и Южна Азия) и предлага услуги от световна класа, като продажба и наем на яхти, продажба на морско оборудване, поддръжка на яхти, камериерски услуги за яхти изграждане и управление на яхтени пристанища.

Базираната в Дубай ART Marine Marinas управлява мрежа от престижни, яхтени пристанища в редица страни от Персийския залив, като ОАЕ, Бахрейн, Египед и Турция. Понастоящем компанията се разраства към Страните от Средиземно море, Югоизточна Азия и Китай.

ART Marine Marinas е носител на редица престижни награди, сред които „Оператор на яхтено пристанище на годината” за 2010 от Arabian Gulf Yachting Award, „Водеща компания в управлението на яхтени пристанища в Средния Изток” за 2012 г. присъдена от Дубайската World of the Yachts Award.

За да научите повече за ART Marine Marinas моля посетете www.artmarinemarinas.com .

За да научите повече за ART Marine LLC моля посетете www.artmarine.com .

За “DESTINATIONS”

“DESTINATIONS” е мрежа от престижни яхтени пристанища организирана от ART Marine Marinas с цел развитие на яхтинга и пристанищата в международен план, чрез стимулиране на сътрудничеството и обмяната на опит между тях.

Към момента в мрежата членуват 13 пристанища, като редица други са в процес на присъединяване.

Настоящи членове:

* AI Bandar Marina, Абу Даби (ОАЕ)

* Dinevi Marina - Свети Влас България (Черно море)

* Dubai Creek Golf & Yacht Club Marina (ОАЕ)

* Emirates Palace Marina, Абу Даби (ОАЕ)

* Ghantoot Marina, Дубай (ОАЕ)

* Jebel Ali Golf and Marina (ОАЕ)

* Marina @ Keppel Bay (Сингапур)

* Marti Marina, Орхание (Турция)

* Nansha Marina (Китай)

* Reef Island Marina, Манама (Кралство Бахрейн)

* Royal Langkawi Marina (Малайзия)

* Royal Phuket Marina, остров Пукет (Тайланд)

* Zighy Marina, Диба (Оман)

» Обратно към всички актуални новини
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП
';