Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Транспортни Услуги /
Чартърни полети
VENID AIR - ЛЕТЕТЕ ДИРЕКТНО ПО ВАШАТА ДЕСТИНАЦИЯ В ИЗБРАНО ОТ ВАС ВРЕМЕ!
Авиокомпания Venid Air е базирана на Летище Бургас и Летище София.
Нашият самолет е Cessna Citation 525.


Клиентите ни винаги наемат целия самолет, когато искат да летят сами, със приятелите си или със своето семейство. Забравете за уморителните чакания, закъснения, анулации и загуба на време.


Опитният ни летателен и обслужващ персонал ще осигури сигурността и безопасността на Вашия полет.


Когато няма директен полет, когато полетните разписания не съвпадат с вашия график или когато всички места са резервирани няма причина да не летите в комфорт по вашата дестинация. Ние ще ви предложим чартър със самолет само за вас. Вие ще летите с идеалния самолет, който ще ви предложи чудесни условия, обслужване и цена. Ние ще направим всичко за вас и вашите придружители през целия полет.


Нашите високо квалифицирани пилоти ще Ви накарат да се чувствате сигурно и комфортно в самолета. Те са с квалификация придобита в престижния учебен център на Flight Safety - Farnborough, Англия.
Нашият самолет е в ръцете на инженери и техници, които са специализирали обслужването на този тип самолет. Самолета преминава регулярно необходимите технически инспекции в Gate V Maintenance Organisation – Vienna.
Нашият 24 часов Център за управление във всеки момент е готов да промени вашето разписание.

КОНТАКТИ

Адрес:
Бургас 8008
Комплекс “Славейков” 93
Хотел “Мираж”, офис 101
Тел/фах: +359 56 880210
ДЕСТИНАЦИИ И ЦЕНИ

  Изтегли таблица с дестинации и цени
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП