Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Услуги за Дома / Вътрешен Дизайн и Обзавеждане /
Варано

ВЕНИД МЕНИДЖМЪНТ ГРУП е фирмата която се грижи за вашето спокойствие и комфорт. Затова ние се стремим да ви предложим да избирате от лидерите на българския пазар.

Представяме на вашето внимание фирма ВАРАНО.

Варано
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
„Евро Дизайн” ЕOOД е българска фирма, която се специализира в обзавеждането на хотели и хотелски комплекси от няколко години. През 2007 година компанията отваря верига мебелни салони с търговската марка VARANO.

Основната дейност на фирмата се изразява във внос на екстравагантни, ексцентрични и елегантни мебели в комбинация с висококачествени материали с естествени лакови покрития и фурнири. В мебелната линия екипът залага преди всичко на лукс, екстравагантност и качество. Всичко е подчинено на общата идея за съвършен уют и уникална атмосфера. VARANO предлага различни варианти за еклектика с елитни акцентни мебели и аксесоари.

Способни сме да задоволим изцяло очакванията, както на всеки интериорен дизайнер, така и на клиенти с най-изтънчен вкус с уникалните си мебели, модни тенденции и оригинални идеи за интериора. Ние държим на името си и на нашите клиенти, затова те трябва да бъдат професионално обслужени, добре консултирани и информирани във всички аспекти на архитектурните, дизайнерски и модни течения. За да се запознаете с идеите ни, посетете нашите мебелни салони в София, Бургас, Свети Влас, Пазаджик. Tе изпъкват с пъстра палитра от стилове, вплетени в изключително висококачествени мебели – нео-етника, луксозни, бутикови, оригинални арт мебели, изработени от MDF и масив. Разполагаме с над сто модела за линия хотелско обзавеждане – налични и по каталог, интересни и ексклузивни за България. Интересни акценти са ръчно декорираните аксесоари и част от мебелите, които придават уникалност на интериора.

Дизайнерският екип на VARANO създава неповторими интериорни решения за домове, хотели и Спа центрове. Всеки проект гарантира използване на уникални модели, съобразени с наличност и срокове на изпълнение. Фирмата предоставя всички услуги на клиента – мебели, аксесоари и декорации, кухни, техника, осветителни тела, завеси, килими.

Varano е динамично развиваща се верига от висок ранг за луксозни и модерни мебели и аксесоари за аранжиране на вашия дом, фоайе и хотел. Най-важното за нас е клиентът да бъде професионално обслужен.

С голямо удоволствие, сега, ние от шоурум Varano, обявяваме на обществеността и своите клиенти, че ще задоволим всеки вкус с уникалните си мебели, модни течения и оригинални идеи за интериор. Желанието ни е да се покаже пъстрата палитра от стилове, вплетени в нашите изключително висококачествени мебели.

Шоурум Varano се стреми да достигне оригиналното и различното в този бранш, както и да запознае клиентите с професионализма, динамиката, творчеството и богатия вкус на екипа от шоурум Varano. 
Посетете нашия уеб сайт:  http://www.varano.bg                    E-mail: office@varano-mebel.com 


СВЕТИ ВЛАС 

комплекс „Роял Бей“, ул. Тунджа 2
0894 628 141      

БУРГАС

Мол „Плаза“
0894 628 141  

ПАЗАРДЖИК

бул. "Пловдивско шосе" 106 (Комплекс Зора)
0894 628 141      
   
СОФИЯ

бул. "Черни Връх" 26
Търговски Център "The Wall"
0894 628 141     
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП