Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Нюз рум /
Актуално
Юни' 2014

Родни ВИП-ове на бляскаво парти на най-новото бижу по морето – ресторант „Ноти” в Свети Влас


Родни ВИП-ове на бляскаво парти на най-новото бижу по морето – ресторант „Ноти” в Свети Влас
Родни ВИП-ове на бляскаво парти на най-новото бижу по морето – ресторант „Ноти” в Свети Влас

Софийски, пловдивски и варненски ВИП-ове, както и известни политици от Несебър, дойдоха на пищното откриване на новия уникален ресторант с пиано бар „Ноти”, който се намира на „Марина Диневи” в Свети Влас. Бутиковото заведение е собственост на бургаския бизнесмен Стоян Ганчев и е третото му след „Розе” и „Етно” в Бургас, в съдружие с идеолога на веригата  "Планет клуб" Владимир Вишански. Ресторантът и пиано барът се очертават да станат едни от култовите места за забавления по морето през летния сезон. Известни бизнесмени, актьори, режисьори, спортисти и журналисти изпълниха двете луксозни зали, за да се насладят на изисканата обстановка и отлична кухня. Сред тях забелязахме собственика на заведенията „Бедрум” Веселин Борисов, който дойде, за да уважи колегите си. Председателят на Общинския съвет в Несебър Благой Филипов пристигна с красивата си съпруга. Кметът на Несебър не бе сред гостите, но синът му Кирил Димитров дойде с компания от красиви млади жени. Видяхме и общинския съветник от мнозинството в Несебър и важен фактор в политическия живот на морския град Костадин Нищелков. На откриването бе и един от собствениците на „Марина Диневи” – Динко Динев.

Интериорът на ресторанта е впечатлителен със своята изисканост и артистизъм. За приготвянето на ястията в „Ноти”, екипът от професионални готвачи ползва продукти от еко ферма "Царски градини"- чиста земя с пет кристални извора принадлежала на Цар Борис. Оттам  идват зеленчуците за салатите, плодовете, пресните яйца от токачки, пъдпъдъци и фазани - отгледани с чувство за отговорност за запазване и предаване във времето на местния дух, култура, традиция и биоразнообразие.

Заведението предлага селекция от български сирена и колбаси от различни региони, направени по автентични рецепти запазени във времето.

За любителите на морското разнообразие има витрина с пресни риби и морски дарове от Черно, Бяло и Средиземно море.

Сомелиер ще съчетае всяко поръчано ястие с подходящо вино от специално селектираната винена листа.

» Обратно към всички актуални новини
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП
';