Фирмено IDнюз РумРаботаОнлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Развлечения & Ресторанти / Амфитеатър Арена /
Програма на Амфитеатъра
ПРЕДСТАВЯНЕ
Амфитеатър АРЕНА в Диневи Резорт  с голямата си сцена, изградена почти до самия бряг,  предлага изключително богата и разнообразна развлекателна програма. От 2007 година е и културния календар на град Свети Влас. Той е съобразен с необходимостта от арена за културни и развлекателни изяви за жителите на младия град и неговите гости през летния сезон.

Лятната програма  на амфитеатъра включва многообразие на културни прояви на регионално, национално и международно ниво. Нашата цел е да популяризираме богатството на българското изкуство сред чуждестранните гости и собственици на апартаменти в Диневи Резорт. 

Културният  афиш се концентрира както около национални празници и бележити дати, така и в местни юбилеи и фестивали. Ценителите ще могат  да изживеят емоцията от срещите с най-добрите постижения в областта на културата и изкуството. През  лятото амфитеатър „Арена”  ще изненада жители и гости с театрални и музикални премиери.

За малките гости на курорта Амфитеатърът е център  за детската анимация на ЛАГУНА ТУРС, която  предлага развлекателни игри, творчески занимания и спортни изяви под ръководството на опитни аниматори. По-големите  гости могат да се включат в редица други развлечения като Индианско шоу, Българско шоу, викторини и бинго, придружени с много музика и настроение.

Настоящата програма е отворена и в нея  ще влязат и някои от върховите постижения на българското изкуство и култура, които в момента са в период на създаване.
ПРОГРАМА
ПРОГРАМА ЗА СЪБОТА, 22 ЮНИ 2024
Няма публикувани събития
Дата
Месец
Година
Юни    2024
 ПонВтоСряЧетПетСъбНед
W22
12
W233456789
W2410111213141516
W251718192021
22
23
W2624252627282930

* Изберете ден, седмица, месец, тримесечие или година.
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП