Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Светът на Диневи Груп / Партньори /
Венидяхт
ВЕНИДЯХТ
http://www.venidyacht.com

„Венид-яхт” ООД е основана през декември 2004 г. Дейността си „Венид-яхт” започва през 2005 г. с доставка и търговия на нови и употребявани лодки. Компанията предлага цялостен пакет от услуги, свързани с покупко-продажбата на яхти – консултации, транспортиране, регистрация, отдаване под наем с или без екипаж.

През 2006 г. фирмата участва в някои от най-престижните изложения, не само в България, но и в чужбина. На тях представя американските моторни лодки Regal и ветроходните McGregor, полските моторни лодки Quicksilver и турските Marin Craft. Полето за изява са „Международен панаир Пловдив”, „Яхтено изложение-Констанца”, Румъния и изложението за луксозни стоки “Lux Only”, в София.

„Венид-яхт се занимава и с издаването на първото по рода си в България специализирано списание за лодки, моторни и ветроходни яхти, наречено „Яхт ревю”. Компанията организира и първата в България „Конференция за развитието на яхтения туризъм”. Паралелно с нея фирмата става домакин и на първото яхтено изложение „Свети Влас”- Марина Диневи, което става традиция през следващите години. „Венид-яхт” печели правото да бъде представител за България на най-реномирания производител на моторни яхти в света “Ferretti Yachts” .

Днес „Венид-яхт” е утвърден участник в повечето престижни изложения, като „Лов и риболов”, „Международен панаир Пловдив”, „Lux Only”и много други. Освен участие в множество изложения, компанията се изявява и в няколко престижни ветроходни регати като:„Калиакра къп”, регата „Свети Влас”, регата „Порт Бургас”, „Национален шампионат за килови яхти”.

"Венид-яхт" е официален представител за България на световните марки за производство на лодки - "MarinCraft", "MacGregor", "Regal", "Quicksilver", "Devoti", "Mursan", "North Sails".За контакти:

Централен офис

гр.Свети Влас, пощ.код 8256
Яхтено пристанище "Марина Диневи"

тел.0554/ 45 506
факс: 0554/ 45 526
e-mail:
office@venidyacht.comФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП