Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Светът на Диневи Груп / Реализирани проекти /
Голф игрища
  Голф клуб "Ер София"
Голф клуб "Ер София"
Голф клуб "Ер София"
Голф игрището в Ихтиман е открито на 10 юни 2000 г. и дава началото за развитието на спорта в България.

Има много начини да влезете в рая. Най-лесният от всички е да отбиете с колата от автомагистрала София-Пловдив в посока Ихтиман и да следвате табелите за Голф и хотелски комплекс “Ер София”. За да откриете, че раят може да бъде и под небето. И то само на минути път с кола от столицата. Няма друго кътче в България, където на едно място можете да играете голф, футбол, баскетбол, волейбол, тенис, да яздите породисти коне, да почивате, да работите, да устройвате срещи и конференции, да се забавлявате.

Комплексът разполага с голф игрище с 18 дупки, драйвинг рейндж с учебна зала, два тренировъчни грийна, голф магазин, в който ще намерите всичко необходимо за голф играта – комплекти стикове, чанти, обувки, облекло, аксесоари, два тенис корта, футболно, волейболно и баскетболно игрища, въжен парк, бар с изискани напитки и вкусни блюда. 

website: http://www.golf-bg.com
  ЛИНКС Голф игрище Сливен
ЛИНКС Голф игрище Сливен
ЛИНКС Голф игрище Сливен
Голф игрище Сливен е тържествено открито на 24 май 2004 година от кмета на Сливен Йордан Лечков.

Комплексът се намира на 90 км от Черноморието. Второто голф игрище, създадено под егидата на Българската федерация по голф, е най – голямото в България – обща дължина 6010 метра, пар 71. За по – малко от десет месеца земята бе облагородена и обработена под формата на 18 чудесни фейъруеи и грийнове.


На разположение на играчите са също тренировъчни игрище и грийнове. Клубната сграда разполага с отлично оборудван про – шоп, предлагащ голям избор от голф принадлежности, лоби – бар, ресторант и хотелска част, както и открит басейн и всичко това съчетано с невероятен из
глед към повечето грийнове. 

Самото игрище, приютено под Балкана, също има с какво да зарадва играчите, защото топките летят на фона на живописните сливенски склонове на Стара планина.


Голф клуб Сливен разполага с чудесни лоби – бар и ресторант, разкриващи невероятна гледка към игрището, както и хотелска част, състояща се от три двойни стаи, три спални и една ВИП стая, отлично обзаведени, климатизирани и с кабелна телевизия.
  Изтегли презентация
ФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП