Фирмено ID нюз Рум Работа Онлайн Фронт Деск Начало Карта на Сайта
Начало / Светът на Диневи Груп / Партньори /
Бългериън Пропъртис Груп
БЪЛГЕРИЪН ПРОПЪРТИС ГРУП
http://www.bulgarianproperties.pl

НАШАТА МИСИЯ

Bulgarian Properties е компания основана през 2006 в България. Нейна главна цел е представянето и продажбите на луксозни инвестиционни проекти по Българското Черноморие – Резортите на Диневи Груп. Компанията има амбицията да се превърне във водеща на пазара на луксозните имоти и инвеститорски проекти в Европа през идващите години. Нашите главни приоритети и единствено желание е напълно да задоволим изискванията на нашите клиенти, да им осигурим многобройни възможности, перфектно обслужване и пълно съдействие в откриването и закупуването на тяхна собственост.

Ние искаме да предложим нещо което няма да бъде само наша възможност, но и ваш шанс. Възможност за нас е да покажем най-доброто и как се развиваме и шанс за вас да придобиете късче от Рая наречено България, да се насладите на морето или просто да покарате ски на няколко часа път от брега, да се насладите на гледката, да опитате от тукашната кухня и перфектни вина ... да се скриете в провинцията ... възможността да си починете ... на изключително разумна цена.


За Контакти:
8256 гр. Свети Влас
Хотел Марина Палас – Марина Диневи
Офис 17 Моб.

Тел.:  +359 899 907 358
Моб. Тел.:  +48 791 343 286
Е-мейл: 
office@bulgarianproperties.plФИРМЕНA ИДЕНТИЧНОСТ УСЛУГИ ЗА ДОМА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И РЕСТОРАНТИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СВЕТЪТ НА ДИНЕВИ ГРУП